Close
Exit

El cor de tota empresa són les seves operacions. És l’àrea on es crea més valor per al client. Ens cal doncs, tenir les operacions perfectament definides i organitzades per assegurar-ne la repetitivitat i evitar al màxim les sorpreses.

La bona gestió de les compres és cada cop una tasca més important. Per ser més competitius ens cal reduir els nostres costos i les compres són una de les partides de cost més elevades, sinó la que més. A més, la tasca de compres afecta a totes les altres àrees de l’empresa, de manera que l’estalvi que podem aconseguir no és només el d’un millor preu de compra, sinó també el de reduir altres costos interns mitjançant una bona negociació amb els proveïdors.

COM MILLORAR-HO
Des de DCX Directius Consultors us ajudem a segmentar els proveïdors i identificar els proveïdors clau i a traçar les estratègies de compra més adequades a cada tipus de producte. També us ajudem a preparar les negociacions per treure’n el màxim rendiment.

El departament de producció és el cor de l’empresa. És a on es genera la major part del valor per al client. Aquest és un departament que ha de funcionar com un rellotge. Ha d’estar endreçat i controlat en tot moment.

COM MILLORAR-HO
Tu ets qui coneix millor com funciona el teu negoci. Nosaltres et podem ajudar a posar-hi ordre, a definir i clarificar allò que tu ja saps fer.

Per dins de les empreses flueix molta informació rellevant i necessària. De vegades tanta que quan la necessitem no sabem trobar-la o com tractar-la.

La informació dins de l’empresa es transforma i va agafant forma. La transformació de la informació no és més que un procés on diferents agents van accedint a ella i la van transformant fins arribar al seu estat final. Tot aquest procés es pot seqüenciar i optimitzar.

COM MILLORAR
A DCX Directius Consultors definim amb vosaltres on hem de tenir emmagatzemada la informació, qui hi té accés i amb quins permisos. Avaluem la necessitat de recollir la informació sempre en funció de la finalitat i del què en volem treure.

Go top